Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil la Iași - Cinci mașini avariate și doi pietoni loviți de un microbuz scăpat de sub control

www.realitatea.net
ambulanță accident

Doi pietoni au fost răniți și cinci mașini parcate au fost avariate, miercuri, după ce șoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului pe o stradă din Iași. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, transmite MEDIAFAX.

Un accident de circulație a avut loc, miercuri după-amiază, pe strada Pictorului din Iași. Șoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului și a intrat în cinci autoturisme parcate pe marginea drumului.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’ ,

„Am fost sesizați prin apel la 112 de un accident rutier pe strada Pictorului între un microbuz și alte cinci autoturisme. Potrivit primelor informații, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului. Două persoane au fost rănite", a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Cele două persoane care au fost rănite erau pietoni și au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajelor Serviciului Județean de Ambulanță, însă sunt în afara oricărui pericol.

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.