Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT TERIBIL, la peste 190 de km/h, în oraș! Un bărbat și o fată de 17 au murit pe loc, alte două tinere sunt rănite: Transmiteau LIVE când au murit

breaking news

Un bărbat, de 35 de ani, şi o tânără, de 17 ani, au murit, în timp ce alte două fete, de 14 şi 17 ani, au fost rănite şi transportate la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona centrală a municipiului Galaţi, după ce maşina, BMW seria 6, în care se aflau a intrat într-un stâlp de electricitate, poliţiştii deschizând în cest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Acul vitezometrului s-a oprit la 186 km/h.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, la ora 1.40, la intersecţia străzilor Brăilei şi Traian, scrie news.ro. Momentul impactului i-a surprins pe aceştia făcând un “instastory” pe contul uneia dintre fete, adică filmând live momentul.

Citește și: S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

"Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii", a spus Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și: Lovitură pentru Gabriela Firea! Refuzul care îi dă peste cap planurile .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.