Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil: o mamă și copilul său au ajuns la spital, după ce o autoutilitară a intrat într-o căruță nesemnalizată

lapresse.tn
accident

Două persoane au ajuns la spital după ce o autoutilitară a intrat într-o căruță care nu era semnalizată corespunzător. Victimele, o femeie și copilul ei, au rămas încarcerate în mașină după ce încărcătura de lemne s-a răsturnat peste autovehicul.

Citește și: Celebrul Conac Banffy, din zona Transilvaniei, a fost scos la vânzare

Potrivit pompierilor gălățeni, incidentul s-a produs noaptea trecută pe un drum județean din apropierea orașului Tecuci. Din cauza întunericului, șoferul autoutilitarei nu a văzut căruța încărcată cu lemne și a lovit-o în plin. Atelajul a fost distrus în întregime, iar lemnele s-au răsturnat peste pasagerii autoutilitarei, soția șoferului și copilul lor minor. Bărbatul a reușit să iasă din mașină și a stins incendiul izbucnit la motor. Împreună cu căruțașul, el a încercat să-și scoată familia din interior.

„Secția de pompieri Tecuci a fost solicitată să intervină la un accident survenit în localitatea Buciumeni, pe DJ 252. Echipajele SMURD și de stingere au găsit două victime încarcerate într-o autoutilitară, în urma coliziunii cu un atelaj nesemnalizat corespunzător. Victimele, mama de 41 ani și fiul minor, erau încarcerate pe locurile din dreapta șoferului, acesta din urmă reușind să iasă singur din autoutilitară pentru a lichida cu stingătorul mașinii incendiul care izbucnise la compartimentul motor. Salvatorii au extras întâi minorul, care avea doar escoriații și contuzii, apoi pe mama acestuia, aflată în stare gravă, cu fractură la membrul inferior drept și traumatism cranio-cerebral. Fiind întuneric, conducătorul autoutilitarei nu a văzut la timp atelajul încărcat cu lemne și l-a lovit în plin. Ca urmare, încărcătura căruței s-a răsturnat pe partea dreaptă a șoferului utilitarei, acolo unde erau soția și copilul acestuia. Din păcate, conducătorul atelajului a îngreunat accesul salvatorilor la victimă, încercând să forțeze ușa autoutilitarei înaintea sosirii echipajelor de pompieri”, au anunțat reprezentanții ISU Galați.

Copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Femeia a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci, însă medicii au decis să o transfere la Spitalul Clinic de Urgență Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.