Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil pe DN1, la intrarea în localitatea Cristian: Trei victime, dintre care una în stop cardio-respirator. Traficul este blocat

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Trei persoane au fost rănite joi seara într-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la intrarea în localitatea Cristian, unde traficul este blocat, au anunţat Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Din informaţiile primite de la faţa locului sunt implicate trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) dintre care: un bărbat (şoferul TIR-ului), conştient, primeşte îngrijiri medicale, o femeie, conştientă, primeşte îngrijiri medicale şi un bărbat (şoferul autoturismului), care se află în stop cardiorespirator şi se efectuează în momentul de faţă manevrele de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Poliţiştii rutieri care au ajuns la faţa locului au constatat ca în accident sunt implicate un autoturism şi un ansamblu TIR.

"Autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian şi era condus de un sibian, în vârsta de 35 de ani. În maşină cu acesta se afla soţia sa, în vârstă de 30 de ani. Ansamblul TIR era condus de un timişorean în vârstă de 43 de ani, iar coliziunea între cele două autovehicule s-a produs în momentul în care acesta ar fi ieşit din curtea unei societăţi comerciale în drumul naţional. Conducătorul ansamblului TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier este în continuare blocat, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul rutier", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.