Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil pe DN26. Trei morti si sase raniti in apropiere de Galati

accident

Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut vineri noaptea pe DN 26, între localităţile Vânători şi Galaţi.

Şoferul unui autovehicul de transport marfă, cu numere străine şi volan pe dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a intrat în spatele unui autotren parcat pe marginea carosabilului şi a fost strivit mai apoi între tir şi gardul unei firme. În urma impactului, trei pasageri au murit pe loc şi alte şase persoane au fost rănite. Din primele cercetări, se pare că şoferul a adormit la volan şi că pasagerii ar fi fost luaţi la ocazie.

'Se pare că un bărbat de 31 ani a condus o autoutilitară pe DN26, iar la kilometrul şapte, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a rulat circa 50 de metri pe acostament, iar apoi a intrat în coliziune cu un autotren parcat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă', a declarat sâmbătă inspectorul Aurelian Ropotan de la Poliţia Rutieră Galaţi.

Şapte autospeciale de la ambulanţă şi SMURD au intervenit la locul accidentului.

"Trei persoane prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, iar alte şase au fost transportate la spital. În acest moment, pentru niciunul dintre răniţi nu se pune problema de risc vital. Doi au fost duşi deja pe secţia de neurochirurgie, unul dintre ei fiind chiar şoferul, iar unul la secţia de ortopedie. Restul, cel mai probabil, vor rămâne pe secţia de chirurgie generală. Răniţii erau ieşiţi sau aruncaţi din maşină, toţi erau pe marginea drumului', a declarat medicul Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD.

Trei dintre persoanele accidentate sunt tineri cu vârste între 20 şi 32 de ani.

"Am încercat să-l scoatem pe unul dintre cei morţi, dar nu am putut ridica maşina, era prea grea. Nu ştiu cum a ajuns în gard. Erau nouă inşi în maşină. O variantă ar fi că şoferul a adormit la volan', a spus Ionel Dogărescu, maistru de aviaţie, cel care a alertat autorităţile competente referitor la accident, sunând la 112.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.