Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil: Un biciclist a murit după ce a fost acroşat de un autoturism şi proiectat într-un gard

112 politia politie

Un biciclist a murit, vineri, după ce a fost acroşat de un autoturism pe un drum din localitatea Hârseşti şi a fost proiectat într-un gard.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul rutier a avut loc pe un drum judeţean, în urma unei depăşiri imprudente efectuată de un şofer în vârstă de 18 ani, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Hârseşti, care conducea un autoturism pe DJ 679, din direcţia Lunca Corbului spre Bârla, pe fondul depăşirii neregulamentare, ar fi acroşat autoturismul care circula în faţa sa, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de către un bărbat de 59 de ani, din Bârla, după care ar fi acroşat cu partea spate a autoturismului biciclistul, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului, biciclistul, de 54 de ani, din localitate, a fost proiectat în afara carosabilului", precizează IPJ Argeş.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunţat că la faţa locului au intervenit o autospecială de pompieri, o autospecială SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

Paramedicii au încercat resuscitarea biciclistului, care a fost ulterior preluat de o ambulanţă, dar nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Victima prezenta suspiciune de fractură la coloana cervicală, traumatisme la mâini şi mai multe leziuni pe partea stânga a corpului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs.

accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.