Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident terifiant în Venezuela - Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața

Venezuela

Cel puţin 18 persoane şi-au pierdut viaţa duminică într-un accident de autocar care a avut loc într-o zonă rurală din vestul Venezuelei, informează luni AFP, citând surse din poliţie scrie Agerpres.

"Paisprezece decese au fost constatate la locul accidentului. Treizeci şi trei de răniţi au fost transferaţi la spitalul Villa del Rosario, unde patru dintre ei au murit", au notat forţele de ordine într-un raport la care AFP a avut acces.

Accidentul s-a produs de dimineaţă într-o zonă rurală, pe o şosea din Zulia, stat venezuelean situat la frontiera cu Columbia.

Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău - Terminalul VIP a fost evacuat FOTO/VIDEO


Potrivit primelor elemente ale anchetei, un pneu ar fi explodat în momentul în care autocarul rula cu "viteză excesivă".

Martori chestionaţi de ziarul local Panorama au declarat că autocarul transporta 47 de pasageri pe scaune şi 11 în picioare.

Autocarul, care aparţinea unei companii private de transport de persoane, făcea legătura între San Cristobal, în statul vecin Tachira, şi Maracaibo, capitala statului Zulia şi al doilea oraş ca mărime din Venezuela.

Potrivit AFP, şoselele din Venezuela sunt adesea într-o stare deplorabilă din cauza faptului că nu sunt întreţinute, iar vehiculele de transport de pasageri se află într-o stare avansată de uzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.