Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident tragic în Constanța. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un sens giratoriu şi s-a răsturnat

dcnews.ro
smurd accident plan rosu

Un tânăr de 23 de ani a murit duminică dimineaţă, în municipiul Constanţa, după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un sens giratoriu şi s-a răsturnat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 6,00, poliţiştii Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, s-a produs un accident rutier.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism şi ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat", a transmis IPJ Constanţa.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locului producerii accidentului rutier, unde un autoturism s-a răsturnat, au fost trimise un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere incendii, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.