Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidentare ORIBILĂ - Cum și-a rupt frumoasa Halle Berry trei coaste pe platourile de filmare

pinterest
halle berry

Actrița americană Halle Berry și-a rupt trei coaste pe platourile de filmare ale lungmetrajului "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", în care joacă alături de Keanu Reeves, însă spune că ea consideră rana drept o "insignă de onoare", potrivit contactmusic.net.

Citește și: LOVITURĂ pentru Parchetul General - Apropiat de-al lui Liviu Dragnea, reținut cu surle și trâmbițe, ACHITAT de instață

Starul în vârstă de 52 de ani joacă în partea a treia a francizei thriller neo-noir, regizată de Chad Stahelski, și spune că a trecut printr-o perioadă dificilă pe platourile de filmare, cu cascadorii grele și mult efort fizic.

"Mi-am rupt trei coaste când repetam pentru 'John Wick'. Este ca o insignă de onoare pentru mine. Nu știm cum s-a întâmplat. Am muncit puțin cu coastele rupte, până când nu am mai putut să o fac", a povestit actrița pentru platforma Extra.

În ciuda rănilor, Halle consideră că experiența pe platourile de filmare a fost "uimitoare", recunoscând totodată că, inițial, s-a simțit "îngrozită" de perspectiva de a juca cu un actor "atât de bun" precum Keanu Reeves.

Berry a mai spus că, în prezent, este în cea mai bună formă fizică a sa datorită regizorului filmului, fostul cascador Chad Stahelski.

Lungmetrajul "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" este programat pentru lansare pe 15 mai.

Primele două filme ale francizei au avut încasări totale de 200 de milioane de dolari la nivel mondial.

Halle Berry este prima și, până acum, singura artistă de culoare care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, obținut pentru partitura "Monster's Ball" (2001). A debutat ca actriță în 1991, cu un rol în "Jungle Fever", de Spike Lee, și a fost în anii 2000 actrița cel mai bine plătită, după apariții în seria "X-Men" și în pelicula "Die Another Day" din franciza "James Bond".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.