Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidentarea lui Kylian Mbappe este mai gravă decât se estima. Vineri se va trage o concluzie privind durata absenţei sale

indianexpress.com
kylian mbappe

Atacantul vedetă al echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, suferă de o accidentare la aductorul stâng, a anunţat clubul său miercuri, fără a preciza durata indisponibilităţii golgheterului său, scrie AFP, citat de Agerpres.

''Kylian Mbappe este în tratament pentru durerea pe care o are la aductorul stâng. Vineri se va trage o concluzie privind durata absenţei sale'', a indicat PSG.

"Kyky", aşa cum este strigat de coechipieri, a marcat zece goluri şi a oferit opt pase decisive în acest sezon în Ligue 1.

Starea lui de sănătate este tratată cu extrem de multă atenţie, în condiţiile în care se apropie meciul cu Real Madrid, pe 15 februarie la Paris.

Mbappe nu a participat la antrenamentele efectuate marţi şi miercuri de la Paris Saint-Germain. Jucătorul lui PSG a fost menajat de la începutul acestei săptămâni, din cauza unei mici dureri contractate în cursul jocului cu Brest (2-0 pentru parizieni), disputat sâmbătă în cadrul etapei a 21-a din Ligue 1.

Oficialii lui PSG declarau în urmă cu câteva ore că mica problemă medicală nu este prea gravă, iar evoluţia sa din următoarele zile va determina participarea sa la meciul PSG - Reims, în weekend pe Parc des Princes.

În vârstă de 23 ani, Kylian Mbappe îşi va încheia contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, iar oficialii clubului francez încearcă să-l convingă să-şi pună semnătura pe un nou acord, după ce internaţionalul francez a solicitat în vară să fie lăsat să plece la Real Madrid, club care speră să-l încorporeze din sezonul viitor.

PSG este lider detaşat în Ligue 1, cu 50 puncte după 21 de etape, la 11 puncte de a doua clasată, Nice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.