Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidente cu muncitori surprinşi de maluri de pământ în perioada 2017-2021

muncitori mal de pamant surpat surpare 1

Unul dintre muncitorii prinşi sub malul de pământ în zona Bibliotecii Naţionale a fost găsit decedat. Un alt muncitor a fost salvat. În urma incidentului, un bărbat de 50 ani a fost transportat la Spitalul Universitar, iar un bărbat de 33 ani a fost transportat la Spitalul Floreasca, ambii în stare de conştienţă. Sunt continuate căutările pentru găsirea celui de-al cincilea muncitor, care a fost şi el îngropat de malul de pământ, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Citește și: ULTIMA ORĂ Muncitori surprinși de un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei, în centrul Capitalei / FOTO - UPDATE: Un muncitor a murit

Numeroase astfel de accidente de muncă s-au mai produs în ultimii ani:

2021

2 martie - Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în municipiul Vaslui.

16 februarie - Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce realiza lucrări la o reţea de canalizare în municipiul Râmnicu Vâlcea.

2020

19 octombrie - Un bărbat de 32 de ani care efectua lucrări la o reţea de canalizare în comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa a murit, după ce a fost surprins sub un mal de pământ care s-a prăbuşit.

12 februarie - Un bărbat în vârstă de 50 ani, care lucra pe un şantier în satul Ostratu, comuna Corbeanca, a murit după ce un mal de pământ de aproximativ 3,5 m s-a prăbuşit peste el.

2019

15 aprilie - O persoană a murit în timp ce efectua lucrări la Burila Mică, judeţul Mehedinţi.

2 martie - Un bărbat de 27 de ani, care săpa un şanţ pentru sistemul de canalizare din satul Ungureni, judeţul Galaţi, a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el.

1 februarie - Un bărbat de 50 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident de muncă produs în localitatea Lunca din judeţul Botoşani.

2018

29 noiembrie - O persoană în vârstă de 53 de ani din municipiul Bistriţa a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ, în timp ce lucra în propria gospodărie la realizarea unui dren.

9 august - Un muncitor a murit şi alţi doi au fost răniţi, fiind surprinşi sub un mal de pământ, pe şantierul ştrandului din Scoreiu, din judeţul Sibiu.

1 mai - Doi bărbaţi care săpau un şanţ într-o gospodărie din comuna Predeal Sărari au fost surprinşi de malul de pământ care s-a surpat, prinzându-i pe aceştia de la brâu în jos. Bărbaţii au fost scoşi şi au fost evaluaţi medical la faţa locului.

28 martie - Un bărbat în vârstă de 53 de ani a decedat, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, la Poarta nr. 2 a Combinatului de Celuloză şi Hârtie din Drobeta Turnu Severin.

29 ianuarie - Doi angajaţi ai RADET, în zona Iuliu Maniu în apropiere de Complex Leu din Bucureşti, au murit după ce au fost prinşi în subteran în timp ce lucrau la o conductă de termoficare şi aceasta s-a fisurat.

10 ianuarie - Un bărbat în vârstă de 74 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani a murit, după ce a fost surprins de un mal de pământ.

2017

4 noiembrie - Trei muncitori care executau lucrări la un pod de cale ferată au murit după ce au fost surprinşi sub un mal de pământ în localitatea Peştera Bolii din judeţul Hunedoara.

25 octombrie - Un muncitor, de 33 de ani din Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, care lucra la o reţea de canalizare în Gura Şuţii a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în timp ce săpa un şanţ de canalizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.