Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidente teribile pe drumurile din România: Sunt opt victime - Trafic blocat pe DN 2

accident rutier

Accidente teribile pe drumurile din România: Opt persoane au fost rănite - Trafic blocat pe DN 2.

Şase persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate patru autoturisme, produs duminică după amiază în localitatea Tomşani din judeţul Vâlcea, pe drumul naţional 67. În urma evenimentului rutier traficul este blocat, pe carosabil existând scurgeri de carburant.

Accidentul, în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc DN 67, în localitatea Tomşani, judeţul Vâlcea, transmite Poliţia judeţeană.

„Sosite la faţa locului, echipajele operative au constatat ca nu sunt persoane încarcerate, iar in accident au fost implicate 8 persoane - 6 adulţi si 2 copii. În urma evenimentului rutier au rezultat 6 victime - 4 adulţi şi 2 copii - care au fost preluate si transportate la spital de echipajele medicale”, informează oficialii ISU Vâlcea.

Doi dintre răniţi, un adult si un minor, vor fi transportaţi la UPU Vâlcea, iar trei adulţi şi un copil sunt transportaţi la Spitalul din Horezu. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 67 este blocat total. La locul accidentului sunt scurgeri de combustibil, iar după efectuarea măsurătorilor necesare anchetei Poliţiei, va fi spălat carosabilul.

Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, produs duminică, pe DN 2, în zona localităţii Leţcani, din judeţul Iaşi.

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier de la Leţcani. Iniţial, apelul primit la ora 14:30 la 112 anunţa că au fost implicate două maşini, ambele ieşite în decor.

Conform oficialilor ISU Iaşi, în urma accidentului două femei au fost rănite, acestea fiind preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital.

Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat sursa citată.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv unul echipat cu modul de descarcerare, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestuia.

Pe DN 2, localitatea Leţcani, judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului au fost rănite 5 persoane, evaluate medical la faţa locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.