Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidentul sângeros de la 2 Mai aduce scandalul în politică! Radu Cristescu sare pe Gorghiu: Alinuțo, ai vorbit când trebuia să taci!

captura Antena 3
Radu Cristescu

Accidentul sângeros de la 2 Mai aduce scandalul în politică: Radu Cristescu sare pe Gorghiu: Alinuță, ai vorbit când trebuia să taci!

Deputatul PSD Radu Cristescu a izbucnit pe Facebook după ce ministrul liberal al Justiției, Alina Gorghiu, a încercat, spune parlamentarul, să tragă capital politic de pe urma tragediei de la 2 Mai, acolo unde doi tineri au fost uciși de un șofer drogat.

"Alinuțo, ai vorbit cînd trebuia să taci!

Alina Gorghiu, despre legea Anastasia: ”Această lege nu a fost dată întâmplător, ci pentru că România e pe primul loc în Europa la accidente în circulație. De astăzi suntem foarte serioși și nu mai glumim cu așa ceva. Cazul de la Constanța este absolut tragic”.

M-am emoționat!

Alinuțo, e urît să încerci să tragi capital politic de pe urma unei tragedii. Și mai urît e să te lauzi cu meritele altora. Legea Anastasia e integral creația PSD, nu a PNL. Dar nu despre asta e vorba.

Voi liberalii, ați făcut pe dos: ați făcut scut în jurul bețivului de Orban cînd a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, cu șprițul în nas, s-a vehiculat, și pînă la urmă l-ați scos basma curată, că doar erați la guvernare. Da, acel Orban pe care l-ați ales să vă conducă, autor de accident auto în anii 90, în 2000, în 2003, de două ori în 2007...

L-ați mai avut președinte/premier pe Cîțu, prins beat și drogat la volan în SUA, dar asta nu v-a deranjat. Știați toți, dar ați tăcut.

Și acum vii tu, Alinuțo, și decretezi: ”Fără toleranță legat de accidente provocate de persoane care se urcă băute, drogate sau fără permis la volan”?

Dragi liberali, terminați cu ipocrizia și cu lacrimile de crocodil.

Și rețineți: cînd vă alegeți bețivi și drogați să vă conducă – și să conducă și țara – să nu vă mai mirați că ați băgat România-n gard!", spune deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.