Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Această legumă e mai EFICIENTĂ ca orice medicament - Te ferește de cancer, diabet și boli de inimă

elytis-hospital.ro
boli inima

Bolile de inimă, cancerul și diabetul sunt printre maladiile care fac ravagii în România. Românii care suferă de ele nu sunt deloc puțini, însă puțini oameni știu că unul din cele mai eficiente leacuri este chiar o banală legumă pe care toți românii o au în cămară sau frigider.

"Ceapa este folosită ca ingredient în numeroase rețete culinare, însă nutriționiștii susțin că cel mai bine e să o consumați crudă.

Boli de inimă - Specialiştii au demonstrat că substanţele sulfurice regăsite în ceapă au proprietăţi anticoagulante şi previn agregarea plachetelor sangvine.

Cancer - Riscul de cancer de sân este considerabil redus în cazul femeilor care au un consum ridicat de ceapă şi usturoi.

Diabet - Două studii independente făcute de spitalele universitare ale unor facultăţi de medicină din India arată că un consum zilnic semnificativ de ceapă crudă scade glicemia, prevenind şi chiar tratând diabetul", potrivit Antena 3.

Citește și: Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis să își bage mințile în cap: Să își schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituționale .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.