Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acesta este AVIONUL DE LUX cu care pleacă Klaus Iohannis în SUA: Are baza în Rusia și un TRASEU CIUDAT până în America - VIDEO

Klaus Iohannis pleacă, luni seara, în SUA, unde efectuează a doua vizită oficială într-un singur mandat, la Casa Albă, o premieră pentru un președinte român. Iohannis pleacă în America să se întâlnească cu Donald Trump la bordul unui avion charter privat, un bussines jet, din Rusia, același cu care a efectuat și prima deplasare, în iunie 2017.

Președintele Klaus Iohannis va pleca în această după-amiază în SUA, însă cu o scurtă oprire la Constanța. Momentan, nu de știe dacă Iohannis este în București sau va fi luat de la Constanța, din capitală urcându-se doar echipa sa de consilieri, sau trebuie să ia pe cineva de la Constanța.

Citește și: Viorica Dăncilă îl nimicește pe Victor Ponta – Știe doar să distrugă

Președintele zboară cu avionul Gulfstream G550 (OE-IPE), care are baza în Rusia, pe aeroportul Sheremetyevo, și aparține aparține companiei austriece GlobalJet. Acesta va decola de la București cu destinația Constanța la ora locală 18:00 iar la 19:00 va decola de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu spre baza aeriană Andrews situată la sud-est de capitala SUA, scrie boardingpass.ro.

Avionul poate transporta până la 16 pasageri și oferă 4 paturi de o persoană și unul dublu sau două paturi de o persoană și 2 paturi duble. În cockpit se află doi piloți, iar în cabină pot fi una sau două însoțitoare de zbor.

Citește și: Victor Ponta o face praf pe Viorica Dăncilă: Presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.