Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acesta este CEL MAI SCUMP ceas de mână din lume: A fost cumpărat cu 31 de milioane de dolari - VIDEO

Un ceas de mână marca Patek Philippe a fost vândut pentru suma de 31 de milioane de dolari, un preţ record pentru un astfel de ceas, la o licitaţie în scopuri caritabile organizată de casa Christie's la Geneva, transmite Bloomberg.

Ceasul Grandmaster Chime a fost adjudecat după un război al licitaţiilor care a durat cinci minute într-o sală aglomerată în care erau peste 300 de persoane. Precedentul record a fost stabilit în 2017 când un ceas Daytona Rolex, care odată a aparţinut actorului Paul Newman, a fost vândut pentru 17,8 milioane de dolari, informează agerpres.ro.

Citește și: Dan Barna, îndemn pentru susținătorii săi: Vom recomandata să îl voteze pe Klaus Iohannis

Ceasul Patek Philippe a fost vândut sâmbătă la un eveniment caritabil denumit Only Watch în cadrul căruia firmele de orologerie scot la licitaţie ceasuri unicat pentru a strânge bani destinate finanţării cercetărilor pentru distrofia musculară Duchenne, cea mai frecventă forma de distrofie musculară.

În ultimii ani la licitaţiile Only Watch au fost înregistrate mai multe preţuri record la ceasuri având în vedere că în anul 2010 cel mai mare preţ plătit pentru un ceas de mână a fost 5,7 milioane de dolari. Evenimentul Only Watch a luat naştere în 2005, la iniţiativa lui Luc Pettavino, fostul director general de la Monaco Yacht Show, al cărui fiu a decedat din cauza distrofiei musculare.

Citește și: EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Casa de licitaţii Christie's va vinde alte 214 ceasuri rare la o licitaţie ce va organizată luni la Geneva, iar la finele acestui an va scoate la vânzare un ceas foarte rar Patek Philippe din 1950 care este aşteptat să se vândă pentru trei milioane de franci elveţieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.