Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Achiziții de SENZAȚIE ale DNA: Ce a cumpărat Laura Codruța Kovesi de 660.000 de lei

Inquam Photos / Octav Ganea
laura codruta kovesi Inquam Photos

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cumpărat printr-o procedură de licitaţie deschisă echipamente tehnice şi IT, printre care se numără microfoane, minicamere şi aparate de înregistrare, potrivit unui anunţ publicat marţi în SEAP.

În acest sens, DNA a atribuit cinci contracte, în valoare totală de 661.228 de lei, fără TVA, care vizează achiziţia de "echipamente tehnice şi IT - aparate de înregistrare, microfoane, minicamere, autovehicul, server, staţii de analiză date, aplicaţii software, subscripţii software", titrează agerpres.ro.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Trei contracte au fost atribuite pe 12 decembrie societăţilor Chrome Computers SRL (valoarea totală finală de 60.828 de lei, fără TVA), Pro Sys SRL (184.150 de lei, fără TVA) şi Pragma Computers SRL (72.200 de lei, fără TVA).

Un alt contract a fost atribuit pe 9 decembrie societăţii Q-East Software SRL (36.100 de lei, fără TVA), iar altul, pe 6 decembrie, societăţii Andyteh Concept SRL (307.950 de lei, fără TVA).

Citește și: Jennifer Aniston a făcut SEX cu un pilot, copilot și un steward într-un avion / VIDEO

Conform anunţului de lansare a acestei licitaţii, care a fost publicat pe 20 august în SEAP, printre echipamentele pe care DNA dorea să le cumpere se numără minicamere video (3 minicamere video color digitale, high definition, tip 1, 3 minicamere video color digitale "button", tip 2, 3 minicamere video color "night cam", tip 3, şi 3 minicamere video color "pinhole", tip 4), un server de procesare de date pentru investigaţii informatice, 3 staţii de analiză date pentru investigaţii informatice, un sistem de analiză materiale digitale, pungi Faraday - 100 de bucăţi, un autovehicul cu dotări speciale, şi aplicaţii de analiză date (o aplicaţie de analiză relaţională a datelor informatice prelevate de pe dispozitive mobile şi o aplicaţie de analiză şi extragere a datelor din dispozitive mobile stocate în internet).

Citește și: Ea e cea mai FRUMOASĂ româncă: Are 25 de ani și e din Timișoara / FOTO HOT

Principalele modalităţi de finanţare sunt: 80% fonduri nerambursabile şi 20% bugetul de stat - proiect OLAF/2016/D1/028.

Durata contractelor este de patru luni de la data atribuirii lor, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.