Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL acuza PSD de incalcarea flagranta a legii electorale

alegeri

Co-presedintele ACL Caras-Severin Valeria Schelean sustine ca PSD a incalcat flagrant legea electorala pentru ca a impartit materiale electorale si mita electorala dupa ce campania s-ar fi incheiat.

"ACL Caras-Severin a sesizat organele de politie cu privire la incalcarea legii electorale de catre membri si simpatizantii PSD. 
In seara de 15 noiembrie 2014, in jurul orelor 21.00, desi, conform dispozitiilor legii electorale, campania pentru alegerile prezidentiale a fost oficial incheiata, membri PSD ai organizatiei locale Anina, judetul Caras-Severin, au fost surprinsi in timpul desfasurarii unor activitati cu specific electoral.

Directorul liceului din Anina, d-nul Andronescu Ovidiu, insotit de catre d-nii profesori Benga Mirela si Rosianu Lavinius, precum si de d-na invatatoare Farcas Ana distribuiau, in mod ilegal, pentru candidatul PSD, materiale publicitare si pachete al caror continut poate fi considerat "mita electorala", in zona cartierului Orasul Nou din Anina.

Organele de politie au dispus confiscarea tuturor materialelor publicitare si a pachetelor pregatite a fi distribuite in mod ilegal si au inceput efectuarea actelor premergatoare in vederea atragerii raspunderii penale a celor implicati", precizeaza deputatul ACL Valeria Schelean, intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.