Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL dezvaluie planurile PSD de fraudare a alegerilor. Cum raspund acuzatiilor

alegeri

Reprezentantii ACL ii acuza pe cei de la PSD ca vor sa fraudeze alegerile prezidentiale. Ei dezvaluie in detaliu metoda prin care ar urma sa se realizeze acest lucru. PSD dezminte insa aceste acuzatii.

ACL sustine ca PSD va frauda alegerile cu ajutorul urnei mobile.

"Încă de acum, reprezentanţi ai TSD Dâmboviţa organizează discuţii cu alegători, cu şi fără suferinţe sau dizabilităţi, pe care încearcă să-i determine să solicite urna mobilă, asigurându-i că li se vor procura adeverinţe medicale care să le permită votul la domiciliu. Ne adresăm tuturor medicilor, indiferent de calitatea lor, cu rugămintea de a nu ceda la niciun fel de presiune şi de a asigura exprimarea votului la domiciliu sau în unităţi spitaliceşti numai acelor alegători care se află în imposibilitate medical certificată de deplasare la secţiile de votare. Totodată, solicităm preşedinţilor birourilor secţiilor de vot să verifice cu maximă atenţie, în preziua votului, toate solicitările de urnă mobilă, astfel încât folosirea nejustificată a acestei posibilităţi de exprimare a votului să fie stopată", se arată, potrivit Adevarul.ro, într-un comunicat al ACL Dâmboviţa.

PSD sustine ca aceste acuzatii de fraudare a alegerilor sunt "mincinoase si calomnioase".

"Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmboviţa respinge cu vehemenţă acuzaţiile mincinoase şi calomnioase ale reprezentanţilor ACL Dâmboviţa, cu privire la o posibilă folosire nelegala a urnelor mobile. Organizaţia Judeţeană PSD Dâmboviţa mizează şi de această data pe inteligenţa, integritatea şi discernământul alegătorilor dâmboviţeni că nu se vor lasă păcăliţi de cei care timp de 10 ani i-au sărăcit şi umilit. PSD Dâmboviţa are convingerea că dâmboviţenii vor să facă DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT", se arată în comunicatul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.