Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL îl compară pe Klaus Iohannis cu Osama ben Laden

ACL a anunțat că va depunde plângere la CNA împotriva televiziunilor de știri Antena 3 și România TV. ACL acuză că cele două posturi TV au încercat să sugereze că Iohannis ar fi apropiat de Moscova.

”Este încă un atac murdar la adresa lui Klaus Iohannis. Domnul Iohannis este un adevărat pericol la adresa umanității, în viziunea PSD”, a declarat liderul grupului PNL din Cameră, George Scutaru.

Scutaru susține că în urma criticilor PSD Klaus Iohannis este asemeni lui Osama bin Laden. ”Cu Osama bin Laden au rezolvat americanii. Acum le mai rămâne de văzut ce se întâmplă cu Klaus Iohannis”, a mai declarat Scutaru.

Nemulțumirea celor de la ACL pleacă după ce Antena 3 și România TV au difuzat informația că un politician moldovean a dezvăluit că principalul sponsor al candidatului ACL la prezidenţiale, Michael Schmidt, este cumnatul unuia dintre cei mai controversaţi politicieni-milionari din Republica Moldova, Renato Usatîi.

Numele lui Usatîi e legat de mai multe crime şi scandaluri. Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, bancherul rus Gherman Gorbunţov l-a acuzat direct pe Usatîi că l-a angajat pe asasinul plătit Vitalie Proca ca să-l omoare. 

Vitalie Proca, acuzat că, în noiembrie anul trecut, a împuşcat un bărbat pe o stradă din Bucureşti, este suspectat că în martie l-ar fi împuşcat pe Gorbunţov în faţa apartamentului său din Londra. Bancherul rus a supravieţuit, deşi a fost atacat cu 8 gloanţe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.