Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acolo este ceva în aer: după primar, acum un polițist a fost condamnat pentru luare de mită

reperio.news
politist-politia-romana

Baia Mare pare că a devenit noul centru al corupției din România. Primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită, șefii din Poliție au fost demiși fiind suspecți că au închis ochii la fuga primarului, dar nici oamenii din subordine nu se abțin de la primirea de mită.

Curtea de Apel Cluj a condamnat un inculpat, la data faptelor agent șef de poliție în Baia Mare, într-un dosar de luare de mită la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Potrivit unui comunicat al DGS, Curtea de Apel Cluj a condamnat definitiv un inculpat, la data săvârșirii faptelor agent șef de poliție în cadrul IPJ Maramureș – Poliția Municipiului Baia Mare, Biroul Rutier, pentru săvârşirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată la pedeapsa de 3 ani închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani și interzicerea unor drepturi pe durata a 2 ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Baia Mare – Serviciul Public Ambient Urban sau al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, pe o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, instanța a dispus confiscarea sumei de 300 de lei și l-a obligat pe condamnat la plata sumei de 3.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Acesta a fost condamnat după ce, în calitate de polițist, a primit sume de bani în lei de la un număr de trei persoane pentru a nu le sancționa contravențional în urma constatării comiterii unor abateri la regimul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.