Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vijelia a făcut ravagii - Acoperișul sediului Jandarmeriei Suceava, smuls de vânt (foto)

Foto Antena 3 CNN
acoperis smuls jandarmeria suceava

O parte din acoperişul clădirii în care se află Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a fost smulsă de vântul puternic, marţi, fiind avariate opt autoturisme parcate în apropiere. În contextul acestui incident şi al condiţiilor meteorologie nefavorabile, evenimentele care ar fi trebuit să aibă loc, miercuri, în cadrul Zilei porţilor deschise, vor fi reprogramate, anunță news.ro.

”Din cauza vântului puternic, acoperişul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost smuls, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 100 mp din acoperiş. În urma acestui incident, au fost avariate 8 autoturisme care erau staţionate în parcarea din spatele clădirii”, a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sergent major Roxana Botezatu.

Nu au fost persoane rănite în urma incidentului

Nu au fost persoane rănite în urma incidentului. Zona afectată a fost împrejmuită, pentru a evita producerea altor incidente.

”Totodată, având în vedere faptul că siguranţa cetăţenilor este cea mai importantă şi din cauza condiţiilor meteorologice extreme, Ziua porţilor deschise, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 29.03.2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a fost anulată şi va fi replanificată”, a adăugat sursa citată.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.