Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acord de cooperare între județul Neamț și Raionul Hîncești din Republica Moldova privind dezvoltarea turismului și a mediului de afaceri

Faceboo.com, Ionel Arsene
Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a anunțat că instituția pe care o reprezintă va semna un nou acord de cooperare, de data aceasta cu Raionul Hîncești, din Republica Moldova. Printre principalele avantaje ale unei astfel de cooperări se numără dezvoltarea unor parteneriate în domeniul turismului, a mediului de afaceri sau a schimbului de experiență între elevi.

Citește și: Protest EXTREM - Un bărbat a încercat să-și dea foc în fața Tribunalului Timiș

„Consiliul Județean Neamț va semna încă un acord de cooperare, de data aceasta cu Raionul Hîncești, din Republica Moldova, după încă șase astfel de acorduri, semnate în 2018, cu alte raioane de peste Prut.

M-am întâlnit cu omologul meu, Ghenadie Buză, împreună cu care am stabilit detaliile viitorului acord. Parteneriatul nostru are rolul de a întări relațiile bilaterale dintre un ținut superb, cum este județul Neamț, și Raionul Hâncești, de care ne desparte doar apa Prutului.

Atât eu cât și domnul Buză ne dorim să dezvoltăm proiecte de parteneriat pentru dezvoltarea turismului, a mediului de afaceri, a inițierii specialiștilor în derularea de proiecte cu finanțare europeană și, nu în ultimul rând, schimburi de experiență între elevi.

Am speranța că planurile noastre se vor concretiza printr-un acord de cooperare în cel mai scurt timp”, a precizat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.