Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acordurile de pace cu EAU şi Bahrain reprezintă un moment 'istoric', susține Benjamin Netanyahu

Ynet
Benjamin Netanyahu

Semnarea acordurilor de pace cu Emiratele Arabe Unite şi Bahrain reprezintă un moment "istoric", a declarat premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, în cursul ceremoniei de la Casa Albă.

"Această zi reprezintă un moment istoric, vestind zorii păcii. Îi mulţumesc preşedintelui Donald Trump pentru spiritul decisiv de leadership. A mediat cu succes acordurile istorice de pace pe care le semnăm astăzi, o pace care are o mare susţinere în Israel, în Orientul Mijlociu, în America şi în întreaga lume", a declarat Benjamin Netanyahu, potrivit cotidianului Times of Israel, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj pentru părinți: ‘La școală copilul este în siguranță, riscul de îmbolnăvire este minim’

"Israelul cunoaşte bine preţul războiului. Eu ştiu preţul războiului, un coleg militar mi-a murit în braţe. (...) Această pace se va extinde la un moment dat, va include şi alte state arabe şi, în final, va pune capăt conflictului israelo-arab. În pofida multelor provocări şi obstacole cu care se confruntăm, să facem pauză un moment pentru a aprecia acest moment remarcabil", a subliniat Benjamin Netanyahu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.