Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Act 'sinucigaș' al președintelui CJ Teleorman: Dănuț Cristescu l-a provocat pe cel mai temut baron PSD

anonim

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Dănuţ Cristescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Marian Oprişan trebuie să facă un pas în spate pentru că a avut rezultate "extrem de slabe", potrivit Agerpres.

"Mie nu mi-a plăcut să-l văd pe domnul Oprişan atunci când domnul Ciolacu a ieşit la declaraţii. Imediat, hop, în spatele domnului Ciolacu. Cred că domnul Oprişan trebuie să facă un pas în spate, având în vedere rezultatele extrem de slabe pe care le-a avut organizaţia PSD Vrancea în ultima perioadă", a afirmat Dănuţ Cristescu.

Acesta şi-a exprimat nemulţumirea şi faţă de modul în care Marian Oprişan conduce Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

"Vreau să vă spun că o să transmit un semnal serios şi la UNCJR. Este inadmisibil ca UNCJR să nu se întrunească efectiv doi ani. Am avut o singură întâlnire, atunci când domnul Marian Oprişan a devenit preşedinte şi atât. În aceste condiţii, mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie din partea judeţului Teleorman. Să vedem cum ne reprezintă UNCJR pe noi, la nivel de preşedinţi de consilii şi judeţe în ansamblu", a adăugat Dănuţ Cristescu.

În opinia preşedintelui CJ Teleorman, "trebuie făcută o analiză adevărată" la nivelul partidului şi "trebuie organizat un congres, nu să fugim după funcţii".

"Partidul Social Democrat trebuie să ofere o alternativă cetăţenilor din România şi din judeţul Teleorman. Eu reprezint judeţul şi sunt foarte interesat de obiectivele de investiţii şi de dezvoltarea judeţului. Şi atunci trebuie să monitorizăm ce face Guvernul PNL în perioada următoare pentru cetăţeni. Şi aici avem nevoie de oameni care să fie în opoziţie şi care să taxeze anumite greşeli pe care le fac cei de la putere. În aceste condiţii, nu sunt mulţumit de faptul că fugim după nişte funcţii şi nu avem soluţii pentru cetăţeni. Trebuie să prezentăm în continuare cetăţenilor care este oferta noastră politică de viitor şi nu ce am văzut - domnul Oprişan, în spatele domnului Ciolacu. Domnul Oprişan să-şi vadă de treaba lui", a mai spus Cristescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.