Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune a Salvamont Salvaspeo Braşov pentru recuperarea a doi câini căzuţi într-o groapă adâncă de 15 metri

Salvamontisti

Salvatori specializaţi în acţiuni desfăşurate în mediul speologic au participat, joi seară, alături de pompieri şi voluntari, la o acţiune de recuperare a doi căţei care au căzut într-o groapă adâncă de 15 metri, în judeţul Braşov, şi au stat blocaţi acolo timp de două zile. Cele două animale au fost scoase şi sunt în siguranţă, potrivit news.ro

Acţiunea de salvare s-a desfăşurat în zona Comana de Jos, din judeţul Braşov. Căţeii au stat într-o avenă, la o adâncime de 15 metri, timp de două zile.

Salvamontiştii au fost solicitaţi joi, de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au primit un apel pentru a gestiona această situaţie.

”Până am ajuns la faţa locului colegii de la ISU au lărgit gaura de intrare şi au asigurat intrarea”, a declarat, joi seară, şeful Salvamont Braşov, Sebastian Marinescu.

Nouă salvatori montani au participat la salvarea celor două animale.

A fost prima acţiune de salvare la care a participat echipa de salvare din mediul speologic din cadrul Serviciului Salvamont Salvaspeo Braşov de la momentul la care Serviciul Salvamont Braşov a devenit structură specializată şi în salvări din mediul speologic, la finalul lunii octombrie a anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.