Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de amploare a Rutierei din Timiș: peste 1.500 de mașini verificate și aproape jumătate din șoferi amendați

Agerpres
politia rutiera

În data de 12/13 martie a.c., în intervalele orare 09:00-13:00 și 18:00-01:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au organizat o razie pe principalele artere cu risc rutier ridicat din județul Timiș, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Polițiștii au controlat 1.557 de autovehicule, în urma cărora, au fost aplicate 673 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002.

Au fost reținute 49 de permise de conducere, dintre care 13 au fost reținute pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare.

Politiștii rutieri vor acționa în continuare pentru prevenirea evenimentelor negative.

Exemple

1. În data de 12 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii timișeni au oprit pentru control, pe strada Principală din localitatea Otvești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani, care era sub influența substanțelor psihotrope.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis.

A fost întocmit dosar penal.

2. În data de 12 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii timișeni au oprit pentru control, pe strada Oituz din localitatea Chișoda, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, care era sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

3. În data de 13 martie a.c, polițiștii timișeni au oprit pentru control, pe strada Andrei Șaguna din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, care era sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.