Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de amploare pe Aeroportul Otopeni: Exerciţiu de gestionare a unei situații de urgență pe aeroport - FOTO

www.stiripesurse.ro
exercițiu incendiu aeroport Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a organizat, joi, 28 septembrie 2017, exerciţiul ”Gestionarea situației de urgență determinată de producerea unui accident aviatic pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti”.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, acest tip de exerciţiu general de simulare a capacităţii de intervenţie la un potențial accident aviatic al unei aeronave de pasageri se organizează o dată la 2 ani de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Citește și: Imagini APOCALIPTICE pe litoralul românesc: Ce au adus pe plaje furtunile din ultima perioadă - VIDEO

”Aplicația tactică organizată de compania pe care o coordonez a urmărit verificarea capacităţii organizatorice şi a modului de cooperare inter-instituțională, pntru protejarea şi salvarea vieţilor omeneşti şi a bunurilor materiale. Acțiunea a fost considerată un succes din punct de vedere al colaborării între instituţiile participante şi al coordonării măsurilor de intervenţie specifice unei potențiale situații de urgență”, a declarat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

Exercițiul nu a afectat traficul de pasageri, acesta derulându-se în condiţii normale.

Acţiunea s-a desfășurat în cooperare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov, Comitetul pentru Situații de Urgență Ilfov, UPU-SMURD București, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Poliția Transporturi, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, Inspectoratul de Jandarmi Ilfov, Centrul de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei AIHC, SRI-Direcția Generală Prevenire și Combatere Terorism, Baza 90 Transport Aerian, ROMATSA DSNAB, Tarom, Globeground Romania, Menzies Aviation, Aerokraft, Romanian Airport Services.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.