Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de amploare: peste 650 de tineri liberali au donat azi sânge. Președintele TNL, Mara Mareș: `Este un gest pe care îl putem face ușor, dar care contează

Facebook
tinerii PNL

Mobilizare incredibilă a peste 650 de tineri liberali din organizațiile din toată țara. Acestia au donat astăzi sânge simultan în fiecare reședința de județ și în Bucuresti,  într-un efort comun cu personalul medical de a convinge cât mai mulți români să doneze.

Vezi și: Se propune introducerea votului de la 16 ani

Este o acțiune de amploare care răspunde unei nevoi reale a sistemului medical, prin care transmitem siguranța gestului de a dona și importanța donării în general. Spitalele din România au nevoie de sânge, iar numărul donatorilor a scăzut în raport cu nevoia spitalelor, pe fondul pandemiei. Tineretul Național Liberal consideră că este extrem de important să nu oprim donarea voluntară și să înțelegem fiecare dintre noi că nu ne expunem niciunui risc donând, în schimb salvăm poate o viață.

“Contribuim în acest fel cu sângele de care este atâta nevoie în spitale, dar și cu exemplul personal care sperăm să fie urmat de cât mai mulți tineri. E atât de simplu să donezi sânge. Este un gest pe care îl putem face ușor, dar care contează enorm. Noi l-am facut astazi, in toata Romania, într-o acțiune de donare în masă a peste 650 de tineri liberali. Îi încurajez pe toți cei care pot dona sânge să o facă. Spitalele din România au nevoie ca procesul de donare să nu aibă sincope. Colegii mei voluntari care au donat sange în acest demers, în centrele de donare din toată țara, nu s-au expus niciunui risc de îmbolnăvire, asemenea oricărui alt donator voluntar. Îi chem de asemenea să ni se alăture pe cei care au trecut deja prin infecția cu coronavirus și să doneze plasmă, salvând în acest fel vieți în secțiile care tratează cazurile grave de coronavirus“, a făcut apel Mara Mareș, președinta organizației de tineret a Partidului Național Liberal.

În speranța că vom convinge și alți tineri să ne urmeze exemplul, așteptăm donatorii voluntari alături de noi, alături de personalul medical și de toți aceia care luptă împotriva pandemiei. Doar împreună vom câștiga această luptă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.