Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de control a Poliției Române pe Autostrada A2 București-Constanța

politie bun

Poliţiştii au dat, în urma unei acţiuni de control desfăşurate luni, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, 40 de amenzi în valoare de peste 16.000 de lei şi au reţinut şase permise de conducere.

Potrivit Poliţiei Române, luni, poliţiştii Biroului de Poliţie A2 Bucureşti - Constanţa au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic şi au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, conform O.U.G. nr. 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, conform News.ro.

Dintre acestea, 20 au fost pentru depăşirea vitezei legale admise, 6 la O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, două pentru lipsa documentelor şi 4 pentru folosirea telefonului la volan.

De asemenea, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale pentru lipsa centurii de siguranţă, una pentru conducere sub influenţa alcoolului, precum şi 5 pentru alte abateri.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut 6 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare şi două plăcuţe.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 16.195 de lei.

În plus, au fost constatate 3 infracţiuni, dintre care două de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi una de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind făcute 40 de testări cu aparatul etilotest şi 27 cu cel DrugTest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.