Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune fără precedent a poliţiştilor: Peste 5000 de sancţiuni într-o singură zi. Sute de şoferi au rămas, peste noapte, pietoni

politie

Poliţiştii au aplicat, luni, 5.510 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.758.486 de lei, şi au confiscat bunuri în valoare de 8.641 de lei, după ce au intervenit la aproape 2.500 de evenimente, majoritatea sesizări prin 112, a anunţat IGPR. 

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 749 de infracţiuni, dintre care 117 în flagrant delict, se arată într-un comunicat de presă al IGPR. 

De asemenea, au fost depistate şapte persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 36 de măsuri preventive. 

Potrivit IGPR, luni, 27 noiembrie, 10.597 de poliţişti au acţionat, în toată ţara, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. 

Au fost organizate 260 de acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 2.499 de evenimente, dintre care 2.026 au fost sesizate prin 112. 

Poliţiştii rutieri au constatat 86 de infracţiuni şi au reţinut 322 de permise de conducere şi retras 128 de certificate de înmatriculare.

Citeşte şi: CSM reacţionează DUR după criticile venite din SUA: 'Autismul şi aroganţa instituţională trebuie înlocuite cu respectul şi cooperarea reală' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.