Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune ÎN FORŢĂ a poliţiştilor în acest weekend: MII de amenzi şi SUTE de permise retrase

www.targoviste.info
razie politie soferi

Poliţiştii au derulat, sâmbătă, peste 330 de acţiuni şi 2.700 de intervenţii la evenimente, ei constatând în cursul zilei peste 600 de infracţiuni şi aplicând peste 7.800 de amenzi, în valoare de aproape 2,5 milioane de lei, informează un comunicat al IGPR transmis duminică AGERPRES.

Citeşte şi: BOMBA ZILEI: Judecătorii de la Înalta Curte dezvăluie motivele ACHITĂRII lui Sebastian Ghiţă

"În cadrul celor peste 330 de acţiuni şi 2.700 de intervenţii la evenimente, poliţiştii au constatat peste 600 de infracţiuni şi au aplicat peste 7.800 de amenzi, în valoare de aproape 2.500.000 de lei. La data de 18 noiembrie a.c., 7.883 de poliţişti au acţionat, în toată ţara, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice", precizează sursa citată. 

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. 

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 638 de infracţiuni, dintre care 163 au fost constatate în flagrant delict. 

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 28 de măsuri preventive. 

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.835 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.566.135 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 48.000 de lei. 

De asemenea, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 128 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 412 permise de conducere şi au fost retrase 111 certificate de înmatriculare, mai precizează comunicatul IGPR.

Citeşte şi: Acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: 'Îl paște PUŞCĂRIA, și pe el și pe consoarta primă doamnă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.