Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune în FORȚĂ: Rutiera din București a DAT AMENZI pe bandă rulantă șoferilor care au urcat băuți la volan

politia nu treceti

Acțiune în forță, a polițiștilor de la Poliția Rutieră din Capitală. Conform Brigăzii Rutiere, au fost date 121 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 81.900 lei. Oamenii legii au făcut verificări în stradă pentru a prinde șoferi care au urcat beți sau drogați la volan.

De asemenea, au fost reținute 29 permise de conducere: 18 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 5 pentru infracțiunile constatate și 6 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Cu ocazia controalelor, polițiștii rutieri au întocmit 5 dosare penale: două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și unul pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

De exemplu, șoferul unui autovehicul în vârstă de 33 de ani a fost depistat la intersecția Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brâncuși, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul unui autovehicul în vârsta de 22 de ani a fost depistat la intersecția Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brâncuși, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 27 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.