Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitate intensă pentru polițiștii rutieri din Capitală: au reținut 33 de permise de conducere în noaptea de sâmbătă spre duminică

politie bun

Polițiștii rutieri din Capitală au reținut în cadrul unei acțiuni derulate în noaptea de sâmbătă spre duminică 33 de permise de conducere și au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale.

În urma controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale și au constatat 12 infracțiuni. 6 dintre acestea au fost pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, 3 pentru conducere sub influența alcoolului, una pentru conducere fără permis, una dintre conducere cu permisul suspendat și una pentru deținere de droguri.

De asemenea, au fost reținute 33 permise de conducere, astfel: 10 pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, 14 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, 7 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice (contravenție), 1 pentru depășirea vitezei legale și 1 pentru nerespectarea semnalelor polițistului rutier.

Totodată, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

De exemplu, un bărbat de 39 de ani a fost prins conducând un moped pe o stradă din sectorul 5 fără a poseda permis de conducere, iar un tânăr de 24 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 6 în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.