Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea de vaccinare anti-COVID-19 a fost transferată, în totalitate, medicilor de familie, în Giurgiu

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare copii
"La nivelul judeţului Giurgiu, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 20 de persoane la cabinetele medicilor de familie. Activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul centrelor care au funcţionat pe raza judeţului Giurgiu, inclusiv în municipiu, a fost transferată către cabinetele medicilor de familie", a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a Instituţiei Prefectului judeţului Giurgiu, Teodora Nicolau.

În continuare, în funcţie de numărul de solicitări, sunt disponibile patru seruri de vaccin, respectiv Pfizer, Pfizer pediatric, Moderna şi Johnson&Johnson.

La nivelul judeţului Giurgiu, un număr total de 34 de medici de familie desfăşoară activitatea de vaccinare împotriva COVID-19, iar programul de funcţionare diferă de la un cabinet la altul, în funcţie de cum este stabilit de fiecare medic de familie în parte.

Numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19, în judeţul Giurgiu, până la ora actuală, este de 173.516, dintre care 61.387 au efectuat două doze, 16.007 au efectuat şi doza a treia, 23.283 au fost imunizate cu doza unică de Johnson&Johnson, iar 28 cu serul Pfizer pediatric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.