Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activități în timpul pandemiei: Smiley ţine jurnal pe Instagram, din izolare, iar Maia Morgenstern dansează

ziarelive.ro
smiley

Maia Morgenstern a ales să rămână acasă şi să încerce să îşi păstreze "condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM", iar Smiley, care a ales să se autoizoleze după ce s-a întors din străinătate, ţine un jurnal pe Instagram, potrivit Mediafax.

"Eu voi sta in casă. Promit. Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea, foamea necontrolată (şi nejustificată). Voi face curăţenie (da, compulsiv) ca un fel de fitness poate cel mai eficient. Voi dansa până la epuizare, şi nu-mi trebuie chiar atât de mult. Voi citi. Da, ştiu, e greu. Recunosc. Voi încerca să citesc cu voce tare. E un exerciţiu bun: menţine la un tonus ridicat (tocmai bun?) mintea, glasul, dicţia, respiraţia, logica... într-un cuvânt, pregătire profesională, în cazul meu. Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuşi de puţin să renunţ la antrenamentele zilnice, permanente pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM", a scris actriţa Maia Morgenstern pe Facebook.

Aceasta a publicat mai multe clipuri în care poate fi văzută făcând sport şi dând cu aspiratorul.

"Da, eu stau acasă. Ştiu, văd, înţeleg şi sunt profund recunoscătoare celor ce trebuie să-şi continue activitatea. De la medici, doctori, personal medical şi până la cei ce asigură curăţenia în spaţiile publice aveţi tot respectul şi recunoştinţa mea. Vă mulţumesc!", a mai scris Maia Morgenstern.

De cealaltă parte, cântăreţul Smiley a intrat în autoizolare, în contextul epidemiei de coronavirus. Artistul a fost plecat în străinătate şi s-a întors vineri seară în România.

Citește și: Informare Coronavirus: Au apărut explicațiile oficiale despre starea de urgență în care va intra România

"M-am intors aseara din Los Angeles şi am luat această măsură de precauţie pe care o avem cu toţii la îndemână şi e normal să facem asta pentru noi şi pentru cei de lângă noi. Nu m-a intrebat nimeni aseară nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni să stau acasă", a declarat Smiley.

Artistul a decis să ţină un jurnal pe Instagram în care arată cu ce îşi ocupă timpul în această perioadă, alături de "o mică parte din echipa @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor )". Printre altele, face sport şi se uită la televizor, în timp ce Şerban Cazan găteşte.

"Am decis asta pentru că aşa e normal, mă simt foarte bine, dar voi sta acasă cele 14 zile, e cea mai bună măsura de prevenţie ca să nu se răspândească acest virus. Trebuie să fim responsabili. Cel mai important este să fim responsabili. Să urmăm măsurile date de autorităţi, să ne spălăm des pe mâini şi să stăm acasă", a declarat Smiley .

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă începând de luni, din cauza pandemiei COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.