Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activistii PNL atacati cu oua si pietre. Reactia PSD

PNL

Activistii PNL care imparteau pliante si afise de campanie pentru sustinerea lui Klaus Iohannis au fost atacati in comuna Voluntari cu oua si pietre. Ei acuza primarul PSD Florentin Pandele, purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea si consilierii locali PSD de organizarea acestui atac.

"La indemnurile doamnei Firea pentru o campanie civilizata ne-am gandit sa impartim afise in Voluntari. Am fost intampinati de politia locala care ne-au cerut autorizatie. Le-am spsu ca nu avem nevoie de autorizatie pentru ca e campanie si putem impartii pliante. Apoi pe o strada langa sectia de Politie am fost intampinati de un grup de golani care au aruncat cu oua si pietre, sub ochii cosilierilor PSD locali.

Nu au incercat sa intervina. Am incercat sa ii abordam sa vedem ce se intampla, nu ne-au raspuns, ba chiar se amuzau pe la colturi", a spus unul dintre activistii PNL.

"L-am recunoscut pe consilierul local PSDViorel Iordache - supraveghea sa fie exacutata bine operatiunea. Un cetatean m-a avertizat ca ne asteapta cu bate si pietre pe o alta strada - 'Va steapta cu bate sa va ciomageasca'. As vrea sa le multumesc doamnei Firea si domnului Pandele ca asa se intampla la fiecare campanie in Voluntari", a spus un alt activist la Realitatea TV.

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a transmis ca nu reprezentantii PSD au indemnat la astfel de gesturi: "PNL naste diversiuni, in lipsa unui candidat puternic"

"In privinta asa zisului incident acuzat de membrii PNL care sustin ca ar fi fost atacati cand distribuiau pliante electorale in orasul Voluntari, va informam ca respingem ferm aceasta afirmatie!

Categoric, nu membri ai PSD au atacat cu oua sau cu orice altceva echipele de campanie liberale. PNL doreste doar sa ne defaimeze si sa se victimizeze. Echipele de campanie ale PSD Ilfov s-au intersectat astazi cu echipele altor partide, aflate de asemenea in campanie, si nu au fost niciun fel de incidente. In lipsa unui candidat cu sanse, PNL naste diversiuni !
In fruntea scandalului provocat de PNL am observat ca s-a aflat dl Mihai Barbu, certat de mult timp cu legea, aflat in conflict cu autoritatile, un evazionist cunoscut si recunoscut in Ilfov, care isi muta afacerile de pe o firma pe alta, pentru a eluda taxele si impozitele la stat, alaturi de angajatii sai. Sotia sa, Daniela Barbu, inspector la Inspectoratul scolar Ilfov, este cunoscuta ca facand politica in scolile din judet, fapt interzis de lege.Cu  acelasi lucru se ocupa si directorul Casei Corpului Didactic Ilfov, Florin Petrescu, omul de casa al sotilor Barbu.
Ii vom da in judecata pe cei care astazi au dat nastere unui conflict la care noi nu am fost parte! Scopul lor a fost sa jigneasca si sa ii puna intr-o lumina nefavorabila pe presedintele PSD Ilfov Gabriela Firea si pe primarul orasului Voluntari Florentin Costel Pandele.

Scandalagii si dezinformatorii de la PNL Voluntari trebuie sa raspunda in fata legii pentru actiunea de astazi. Iar coordonatorul lor, evazionistul Barbu, sa raspunda, in plus, si in fata Fiscului", scrie in comunicatul remis de PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.