Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorii Ryan Reynolds şi Rob McElhenney vor achiziţiona clubul Wrexham AFC, din a cincea ligă engleză

Actorii Ryan Reynolds şi Rob McElhenney vor achiziţiona un club de fotbal din divizia a cincea engleză şi vor să realizeze o serie de documentare pentru a promova echipa la nivel global, informează Variety, potrivit news.ro.

Cele două vedete au ajuns la un acord cu suporterii pentru a prelua Wrexham AFC, care are sediul în Ţara Galilor. Ei nu vor plăti nimic în avans pentru club, care este în prezent deţinut de suporteri. În schimb, au promis că vor investi cel puţin 2,64 milioane de dolari (2 milioane de lire sterline) în infrastructura clubului.

Ei vor să ofere echipei o platformă mai mare, cu mai mulţi următori. Cei doi actori le-au spus săptămâna trecută susţinătorilor Wrexham că intenţionează să realizeze un documentar despre echipă, ceva de genul recentelor serii Amazon despre Tottenham Hotspur şi Manchester City.

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

Wrexham nu a jucat niciodată în prima ligă engleză, dar a ajuns în sferturile Cupei Angliei de trei ori. Din 2011, clubul fondat în1864, a fost preluat de suporteri.

Reynolds, în vârstă de 43 de ani, este cunoscut pentru filme ca „The Proposal”, „X-Men”, „Deadpool” şi „The Hitman's Bodyguard”.

Rob McElhenney are 43 de ani şi este creatorul sitcomului It's Always Sunny in Philadelphia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.