Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american Kevin Spacey, vizat de un nou proces la Londra, acuzaţia fiind de agresiune sexuală

HapaKenya
Kevin Spacey

Actorul american Kevin Spacey se confruntă cu un nou proces la Londra, de data aceasta în faţa unei instanţe civile, pentru acuzaţii de agresiune sexuală, în cadrul unei proceduri care fusese suspendată, potrivit news.ro

Această procedură a fost lansată în 2022 de un bărbat care îl acuza pe Kevin Spacey de agresiune sexuală, dar a fost suspendată după ce actorul premiat cu Oscar a fost inculpat pentru "American Beauty" şi "Usual Suspects", în urma acuzaţiilor formulate de patru bărbaţi, care au dus la achitarea sa anul trecut.

La finalul procedurii penale, avocaţii lui Kevin Spacey nu au reuşit să depună pledoariile apărării aşteptate de Înalta Curte în procesul civil, astfel că a fost pronunţată o hotărâre în lipsă privind răspunderea actorului. Însă, în urma unei audieri care a avut loc marţi, judecătorul a anulat hotărârea în lipsă, deschizând calea pentru un proces civil privind acuzaţiile.

Acest lucru intervine în contextul în care actorul în vârstă de 64 de ani a negat noi acuzaţii de agresiune sexuală, înainte de difuzarea luni şi marţi a unui documentar cu mărturiile a zece bărbaţi care denunţă comportamentul starului faţă de ei. Într-un interviu difuzat pe internet înaintea documentarului, Kevin Spacey a negat orice comportament ilegal.

El recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi "care au crezut că ar putea avansa în carieră dacă ar avea o relaţie" cu el, dar insistă că "nu a spus niciodată nimănui că îi voi ajuta cariera în schimbul unor favoruri sexuale". Acuzat şi el de agresiune sexuală în Statele Unite, Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de un tribunal civil din New York în 2022. Iar în 2019, acuzaţiile au fost retrase într-un alt caz. Aceste acuzaţii, apărute în momentul mişcării #MeToo, au pus capăt carierei actorului, aflat pe atunci în culmea gloriei ca interpret principal în serialul de succes al Netflix „House of Cards”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.