Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul britanic Daniel Craig l-a reinventat pentru a 25-a oară pe James Bond: 'Rezultatul' va fi prezentat în aprilie 2020

james bond

Actorul britanic Daniel Craig este implicat în rescrierea scenariului celui de-al 25-lea film din seria "James Bond", care va fi lansat în aprilie 2020, relatează contactmusic.net, potrivit mediafax.

O sursă apropiată echipei de producție a declarat că actorul lucrează la scenariu alături de regizorul Cary Joji Fukunaga și scenarista Phoebe Waller-Bridge. "Ea (Waller-Bridge, n.r.) face o rescriere a unei rescrieri", afirmă aceasta. "Daniel (Craig, n.r) scrie. Cary (Joji Fukunaga, n.r.) scrie", a continuat sursa.

"Ei au o schemă a acțiunii, dar dialogul va fi pus la punct în ultimul moment", a spus sursa. "Îmi imaginez că vor rezolva totul în camera de editare, pentru că majoritatea filmelor sunt făcute acolo. Te-ai gândi că echipa din spatele peliculei ar fi mai unită, dar nu este așa", a declarat aceasta.

Rescrierea scenariului este a doua problemă de care s-a lovit "James Bond 25". În august 2018, regizorul Danny Boyle a părăsit proiectul din cauza unor "diferende creative". El a fost înlocuit de americanul Cary Joji Fukunaga, care l-a angajat pe Scott Z. Burns să facă o rescriere a scenariului.

Phoebe Waller-Bridge, care a lucrat la primul sezon al serialului "Killing Eve", a fost cooptată ulterior pentru a lucra la scenariu. Apropiații echipei de producție afirmă că scenarista s-a întâlnit cu Daniel Craig pentru a pune la punct noile repere ale scenariului.

Dezvăluirile vin după ce, la finalul lunii aprilie, producătorii peliculei au organizat o conferință de presă în Jamaica. În cadrul evenimentului, ei au confirmat că data de lansare a filmului "James Bond 25" va fi 8 aprilie 2020 și că actorul Rami Malek va apărea în rolul negativ. Titlul filmului nu a fost însă dezvăluit.

Seria de filme "James Bond", bazată pe romanele scriitorului britanic Ian Fleming, este una dintre cele mai longevive din lume, ea incluzând până în prezent 24 de pelicule.

Precedentele două filme au fost regizate de Sam Mendes și au avut cele mai mari încasări din toată franciza: "Skyfall" a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar "Spectre" - 880,7 milioane de dolari.

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.