Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Chris Pratt, ieşire extrem de dură pe facebook: Şi-a avertizat fanii că un impostor pervers îi foloseşte numele

scandal

Actorul american Chris Pratt şi-a avertizat fanii că un impostor „pervers” îi foloseşte numele pe platforma de socializare Facebook, aceasta contactând mai multe femei cărora le cere numerele de telefon. Artistul a spus că „l-ar lovi în faţă” pe cel care a creat profilul fals, informează nme.com.

Chris Pratt a publicat pe Instagram o imagine cu acest profil, a cărui fotografie îl prezintă pe Chris Pratt într-o scenă din „Jurassic World”. Imaginea de copertă a acestui profil reprezintă un colaj cu actorul în mai multe dintre rolurile sale de succes, precum cele din filmele „The Lego Movie” şi „Guardians Of The Galaxy”. „Alertă, impostor pervers! Nu este o glumă. Este confirmat: cineva pretinde că sunt eu pe Facebook (şi poate şi pe alte platforme de socializare) şi contactează multe fane, încercând să le obţină numerele de telefon şi cine ştie ce altceva. Nu glumesc”, a scris Chris Pratt.

„Vă rog să ştiţi că eu găsesc acest comportament condamnabil. Dacă voi afla cine este în spatele acestui profil îi voi închide contul şi l-aş lovi în faţă. Ai auzit, impostorule? Încetează. Mesajul meu pentru fanii care sunt contactaţi de cineva care pretinde să fie Chris Pratt: Uitaţi-vă dacă există ecusonul albastru lângă nume (care arată că profilul este verificat şi îi aparţine, într-adevăr, vedetei, n.r.). Dacă nu există acest ecuson, atunci este vorba despre un impostor. Îmi pare rău”, a adăugat el.

Actorul şi-a îndemnat fanii să le spună tinerilor despre această înşelătorie, pentru a îi împiedica să cadă în capcană. „Mă îngrozeşte ideea că cineva ar putea fi rănit de acest impostor sau potenţial prădător. Mi-au spus multe persoane despre existenţa acestei probleme. Nu este un incident izolat. Dacă sunteţi contactaţi de această persoană, blocaţi-o imediat”, a mai scris Chris Pratt.

Adresându-se impostorului, actorul a continuat: „Dacă tu eşti cel care face asta, te avertizez. Opreşte-te chiar acum sau vei fi foarte nefericit cu rezultatul acţiunilor tale. Mergi să îl găseşti pe Iisus. Mă rog pentru tine”. Unul dintre fanii actorului a comentat mesajul acestuia pe platforma de socializare, apreciindu-i responsabilitatea. „Este bine să ştim că avem oameni responsabili pe această platformă. Bravo ţie, prietene! Am nepoţi tineri care te îndrăgesc, aşa că le voi spune şi îi voi ruga să le spună şi prietenilor lor”, a scris acesta. Profilul fals a fost închis după ce existenţa acestuia a fost semnalată de Chris Pratt.

Chris Pratt, născut pe 21 iunie 1979, este un actor american care a debutat în televiziune, remarcându-se în seriale precum „Everwood” şi „Parks and Recreations”. A debutat în cinematografie cu câteva roluri secundare în pelicule mainstream – „Wanted”, „Moneyball”, „The Five-Year Engagement”, „Zero Dark Thirty”, „Delivery Man” şi „Her”.

A dobândit statutul de star după ce a interpretat rolurile principale în două filme care au avut mare succes de casă în anul 2014: comedia de animaţie „The Lego Movie” şi filmul cu supereroi inspiraţi din universul Marvel „Guardians of the Galaxy”. În 2014, Chris Pratt a jucat rolul principal în „Jurassic World”, al patrulea opus din franciza „Jurassic Park”. În 2016, starul hollywoodian a fost inclus pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume întocmită de revista Time.

Chris Pratt şi-a respectat apoi statutul de star internaţional interpretând partituri consistente în filme precum ”The Magnificent Seven” şi ”Passengers”. Actorul american va apărea anul viitor în rolul aventurierului spaţial Peter Quill în ”Avengers: Infinity War / Avengers: Infinity War - Part I” şi al doilea opus din seria ”Jurassic World”, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.