Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul cu una dintre cele mai frumoase cărți din România

dragoste draghia

Dragoste n-are plural este o carte în care dragostea este redată cu o sinceritate aproape naivă, este exprimarea unei emoții în versuri, fără pretenții, fără zorzoane, pe măsura inimii autorului, Vladimir Drăghia. Ilustrațiile, în armonie perfectă cu textul, sunt realizate de Andra Iulia Margină.

Florin Piersic Jr.: „Omul ăsta cu pătrățele pe burtică are încă forța unui copil neșlefuit. Aia pe care noi toți am pierdut-o acum multă vreme. Sper ca placheta asta de versuri să încapă pe mâinile unui editor de treabă. S-o facă mică-mică, să-ncapă în buzunarul de la piept. Acolo, în dreptul inimii. Whatever. Poți s-o bagi și-n buzunarul de la blugi. Pe buca stângă. S-o mai scoți din când în când și să-ți speli ochii de praf cu o lacrimă stupidă.”

Alexandru Petria: „Actorul Vladimir Drăghia scrie poezie fără teama de-a fi catalogat drept un sentimental. Se vede în tăietura versurilor că n-a murit copilul din el. “Dragoste n-are plural“ e încărcat cu prospețime în regimul unei sincerități fără echivoc.“

Concursul naţional de design de carte „Cele mai frumoase cărţi din România”, ediţia a IV-a, 2015 are 26 de titluri finaliste. Au fost înscrise în concurs 233 de cărți, publicate sau tipărite în România sau Moldova în ultimul an. Pentru că în ediția 2015 a concursului „Cele mai frumoase” cărți s-au înscris multe cărţi foarte bine realizate, pe care juriul nu a putut să le cuprindă în numărul limitat de finaliste, organizatorii au realizat selecții adiționale de cărți frumoase care vor participa la expoziții și acțiuni în țară și în străinătate. Printre acestea, se numără și volumul Dragoste n-are plural, autor Vladimir Drăghia, ilustrații de Andra Iulia Margină, care a apărut laAdenium.

Cartea poate fi admirată în expozițiile internaționale la care va participa și este disponibilă pe site-ul Adenium atât în format tipărit, cât și digital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.