Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Eddie Redmayne, prezent la premiera celui mai recent film al francizei 'Fantastic Beasts', la Londra

https://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_Redmayne
eddie redmayne

Eddie Redmayne a revenit pentru cea de-a treia oară în rolul magizoologului Newt Scamander în cel mai recent film al francizei ''Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'', o producţie foarte aşteptată, despre care actorul, laureat cu Oscar, a spus că îi era teamă la un moment dat că nu va fi lansat din cauza pandemiei de COVID-19, informează Reuters.

Marţi seară, la premiera filmului în Londra, Redmayne a pozat şi a semnat autografe, spre deliciul fanilor seriei derivate din universul ''Harry Potter'', a cărei acţiune este plasată cu circa 60 de ani înaintea cărţilor lui J.K. Rowling şi care include versiuni mai tinere ale unora dintre personajele-cheie, precum directorul de la Hogwarts, Albus Dumbledore.

''Mereu există un sentiment incredibil de bizar, dar de data aceasta este destul de euforic întrucât filmarea acestei producţii în timpul pandemiei a fost incredibil de stresantă şi enorm de plăcută'', a spus Redmayne pe covorul roşu, potrivit Agerpres.ro.

''Dar au existat momente când nu eram nici măcar sigur că se va realiza, aşa că sunt entuziasmat că s-a întâmplat. Este plin de fantezia şi magia pe care le-am iubit în filmele cu Harry Potter'', a mai adăugat actorul.

Trailer-ul pentru ''Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'', lansat săptămâna trecută, are în centru un război între vrăjitorii Scamander şi Dumbledore, interpretat de Jude Law, care fac echipă pentru a-l confrunta pe maleficul Gellert Grindelwald.

''Există o mulţime de personaje minunate şi familiare care evoluează, ies la iveală. Apar alte animale fantastice. Sunt cu adevărat fantastice, unele terifiante, unele drăguţe'', a spus Law.

''Există u sentiment extraordinar în centrul acestui film. Este un fel de inimă zdrobită şi scoate la iveală foarte mult despre empatia pe care Dumbledore o construieşte asupra rănii şi regretelor sale şi are punctul culminant într-o bătălie extraordinară, care cred că are o fizicalitate minunată şi emoţională în esenţa sa''.

Actorul danez Mads Mikkelsen îl interpretează pe Grindelwald, personaj jucat anterior de Johnny Depp. Vedeta de la Hollywood a fost nevoită să renunţe la rol la sfârşitul anului 2020 după ce a pierdut un proces de calomnie în Marea Britanie împotriva unei publicaţii tabloide care l-a catalogat ''agresor de femei''.

Mikkelsen a fost de asemenea prezent la premieră alături de alte vedete din distribuţie - Katherine Waterstone, Dan Fogler şi Alison Sudol, care şi-au reluat rolurile din filmele anterioare ale seriei ''Fantastic Beasts'', precum şi Rowling, care face pare din echipa de scenarişti şi producători ai filmului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.