Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Gérard Depardieu, prieten cu Putin, își închide casa de producție din Rusia

gerard depardieu

Actorul Gérard Depardieu își închide centrul de producție, PC Railway, din Rusia, din cauza unei pauze în proiecte, a declarat prietenul și producătorul actorului, Arnaud Frilli, pentru agenția rusă TASS.

"Această structură a fost creată pentru a dezvolta proiecte audiovizuale. Fără operațiuni active, acest sistem este inutil, deoarece necesită cheltuieli chiar și în timpul perioadelor de inactivitate", a spus el. "Noua structură va putea fi inaugurată atunci când va exista o mai mare specificitate a proiectelor."

Interlocutorul agenției a subliniat că mișcarea "nu are nicio legătură cu situația actuală din cauza crizei din Ucraina".

De asemenea, Frilli a declarat că a fost suspendat lucrul la un film despre escadrila Normandia-Neman, în care piloții francezi au luptat de partea URSS împotriva naziștilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmările în regiunea Kaliningrad au fost anunțate pentru anul 2021. "Acesta este un proiect ruso-francez. După ce a început criza, partea franceză s-a retras din proiect, dar noi încă sperăm să îl putem implementa într-un fel sau altul", a spus Frilli.

"În ceea ce-l privește pe Gerard, el este în continuare foarte motivat să se implice în proiecte în Rusia. În ceea ce privește închiderea [casei sale de producție], aceasta nu are legătură cu oprirea acestui proiect [de realizare a filmului]", a adăugat el.

Anterior, presa rusă a raportat despre intenția lui Depardieu de a lichida compania PC Railway (centrul de producție al lui Gerard Depardieu). Centrul a fost deschis în 2016 și este administrat de compania de management a actorului, Tastes of France.

În ultimul deceniu, Gérard Depardieu a fost una dintre cele mai apropiate vedete occidentale de președintele Vladimir Putin. În 2013, vedeta de cinema a devenit cetățean rus pentru a evita taxele în Franța. Într-o scrisoare adresată televiziunii de stat ruse la acea vreme, domnul Depardieu spunea: „Îl iubesc pe președintele dumneavoastră, Vladimir Putin, foarte mult și sentimentul este reciproc”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.