Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol

gerard depardieu

Actorul francez Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol formulate la adresa sa de o tânără, în august anul trecut, a anunțat procuratura din Paris, care s-a ocupat de acest caz, potrivit Associated Press, scrie Mediafax.

O anchetă a fost deschisă pe 27 august anul trecut, după ce o tânără a depus o plângere la poliția din Aix-en-Provence, pentru viol și agresiune sexuală. La momentul respectiv, actorul a respins acuzațiile, calificându-le drept nefondate.

Procuratura din Paris a anunțat, marți, că închide cazul pentru că probele din dosar sunt insuficiente.

Citește și: Presa Kremlinului a luat foc după succesul serialului 'Cernobîl', sugerând că agenții CIA au provocat dezastrul

Potrivit presei franceze, Depardieu ar fi agresat-o pe tânără pe 7 și 13 august anul trecut, în locuința din Paris a actorului. Cei doi se cunoscuseră la un curs de actorie.

Gérard Depardieu, în vârstă de 70 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 200 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix". Actorul a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, a avut o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi a primit un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.