Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul John Witherspoon a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actorul american John Witherspoon, cunoscut pentru rolurile interpretate în filmele "Vineri/ Friday", "Petrecere acasă/ House Party" și "Bumerangul/ Boomerang", a murit marți, la vârsta de 77 de ani, potrivit Variety, scrie Mediafax.

"Anunțăm cu mare tristețe că soțul și tatăl nostru John Witherspoon a murit. A fost o legendă a industriei de divertisment și o figură paternă pentru toți cei care l-au urmărit pe parcursul anilor. Te vom iubi pentru totdeauna, «Pops»", a scris familia actorului pe rețeaua de micro-blogging Twitter.

Witherspoon a avut apariții memorabile în filme și seriale, jucând rolulul tatălui lui Craig, interpretat de rapperul Ice Cube, în filmele "Vineri/ Friday" (1995), "Vinerea viitoare/ Next Friday" (2000) și "Vineri, în ajun de Crăciun/ Friday After Next" (2002).

Citește și: Președintele CNA a propus interzicerea spotului eMag cu Mihai Șora: 'Nu le pot răspunde acestor oameni că nu există încălcări, când, de fapt, există' - VIDEO

Născut în orașul Detroit, din statul american Michigan, Witherspoon a avut apariții frecvente alături de actorul Eddie Murphy în pelicule precum "Bumerangul/ Boomerang" (1992), "Vampirul din Brooklyn/ Vampire in Brooklyn" (1995) și "Doctor Dolittle 2" (2001).

Totodată, John Witherspoon i-a dat voce personajului Robert “Granddad” Freeman în serialul de animație "The Boondocks". Actrița Regina King, ce a colaborat cu Witherspoon atât pentru serialul animat, cât și pentru filmul "Vineri/ Friday", a scris pe rețeaua de micro-blogging Twitter: "Tatăl, bunicul meu, inspirația mea! Te iubesc! Să te odihnești în paradis, rege!".

La căpătâiul actorului stau soția Angela și copiii Alexander Witherspoon, John David Witherspoon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.