Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jonathan Majors, arestat la New York pentru o presupusă agresiune

Hollywood

Actorul american Jonathan Majors, un star în plină ascensiune la Hollywood, a fost arestat în Manhattan după ce a fost acuzat că a agresat o femeie în vârstă de 30 de ani, a anunţat duminică Poliţia newyorkeză, informează AFP şi Reuters.

Poliţia americană a precizat într-un comunicat de presă că a intervenit în urma unui apel telefonic primit de serviciile de urgenţă sâmbătă dimineaţă şi că, la finalul unei anchete preliminare, a stabilit că "un bărbat de 33 de ani a fost implicat într-o dispută domestică cu o femeie de 30 de ani".

Femeia, care le-a spus poliţiştilor că a fost agresată şi a cărei relaţie cu actorul hollywoodian nu a fost precizată, a fost transportată la spital pentru tratarea unor leziuni minore suferite în zona capului şi a gâtului şi se află "în stare stabilă", potrivit aceleiaşi surse.

Agentul de presă al actorului, Carrie Gordon, a declarat într-un comunicat publicat în cotidianul Los Angeles Times că artistul "nu a făcut nimic rău".

Ea speră că starul va putea "să îşi reabiliteze numele" cât mai repede, în timp ce avocata actorului, Priya Chaudhry, citată de presa locală, a afirmat că "adună dovezi pe care le va prezenta cu rapiditate procurorului districtual în speranţa că toate acuzaţiile vor fi retrase".

Autorităţile judiciare americane nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de AFP de a face declaraţii pe această temă, dar, potrivit mass-media americane, actorul a fost eliberat şi urmează să se prezinte în faţa unui judecător în data de 8 mai.

Jonathan Majors s-a remarcat recent după ce a jucat în două filme realizate cu bugete importante, "Creed III" şi "Ant-Man and the Wasp: Quantumnania". El poate fi văzut în această perioadă în cinematografele nord-americane şi în lungmetrajul "Magazine Dreams", prezentat de curând la Festivalul Sundance, organizat în statul american Utah.

În urma incidentului de sâmbătă, Armata americană a decis să retragă temporar de la difuzare o reclamă în care apare actorul Jonathan Majors, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.