Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Keanu Reeves revine în Matrix: Filmările se reiau în iulie

medias.spotern.com
keanu reeves

Keanu Reeves revine în Matrix, având numai cuvinte de laudă despre Lana Wachowski, cea care a scris scenariul. Filmările se reiau în iulie, anunță MEDIAFAX.

Detalii prea multe nu s-au scurs despre scenariul din viitorul Matrix, însă Keanu Reeves a explicat de ce a revenit în matrice.

Citește și: SURSE - Miza ascunsă a moțiunii de cenzură: PSD se teme de o migrație a aleșilor locali .

„Lana Wachowski a scris un scenariu minunat şi o poveste extraordinară. E singura care ar fi putut face asta. E uimitor să lucrez din nou cu ea, e ceva special, iar povestea are multe lucruri de spus, din care putem învăţa cu toţii", a spus actorul.

Pe lângă Keanu Reeves, revin în film şi Carrie-Ann Moss în rolul Trinity, dar şi Jada Pinkett Smith, în rolul Niobe. Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra şi Yahya Abdul-Mateen II se alătură distribuţiei.

Carrie-Ann Moss spune că nu credea că va exista o continuare a seriei Matrix, iar despre scenariu a avut doar cuvinte de laudă.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 70: Cum să strigi M..E PSD și să o iei de la PNL! Cîțu are anvergură de dictator

După Matrix Revolutions, mulţi credeau că s-a tras linie, mai ales că recenziile au fost negative, iar încasările nu s-au ridicat la nivelul primelor două filme. Unii au spus că Lana Wachowski n-ar mai avea nimic de spus pe subiectul ăsta. Şi cu toate astea, iată, premiera Matrix 4 e programată pentru 21 mai 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.