Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Kevin Hart: 'Nu voi găzdui gala Oscar anul acesta'

www.jurnalul.ro
premiile Oscar 2018

Actorul Kevin Hart a declarat miercuri dimineaţă, la emisiunea „Good Morning America” de la ABC, că nu va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Academiei Americane de Film de anul acesta, scrie news.ro.

Citește și: Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Întrebat în emisiune, unde a fost invitat să vorbească despre filmul „The Upside”, dacă există vreo şansă ca el să găzduiască gala Oscar, Hart i-a spus lui Michael Strahan: „Nu. Nu voi găzdui gala Oscar anul acesta”.

Legat de o ediţie viitoare, e a spus: „Este foarte greu să prevăd ce se poate întâmpla. Nu vreau ca oamenii să creadă că e ceva între mine şi Academie. Pentru că nu este. (...) Lucrurile nu au ieşit aşa cum ar fi trebuit”.

Considerându-se perfecţionist, Hart a spus că acum nu ar mai avea timp să se pregătească. „Vorbim despre două săptămâni în care ar trebui să mă pregătesc. În februarie voi începe filmările la «Jumanji»... Nu pot face asta acum. În viitor, dacă va fi, va fi. Publicul a făcut din asta un subiect actual, dar eu m-am distanţat de el. Nu sunt îngrijorat, nu sunt supărat. Înţeleg viaţa şi, în viaţă, există suişuri şi coborâşuri. Din ele înveţi şi mergi mai departe. Sunt fericit cu mine”.

Legat de controversa stârnită după ce Academia i-a cerut să se scuze pentru mesaje anti-gay publicate în urmă cu 10 ani pe Twitter, Hart a spus că nu mai doreşte să discute subiectul. „M-am scuzat de atâtea ori, gata. Nu mai am energie. Am trecut peste acel moment. Dacă este acceptat, bine, dacă nu, nu mai depinde de mine. Nu mai am nimic de dovedit”.

Cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 25 februarie, la Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.