Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Mihai Călin l-a luat la țintă pe Dan Puric, după scandalul cu șeful TNB: Altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc

Inquam Photos - George Călin
Inquam Mihai Călin protest

Actorul Mihai Călin este nemulţumit că, în timp ce teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina, la Teatrul Naţional Bucureşti sunt programate duminică, de Ziua Mondială a Teatrului, "comedioare la toată lumea", iar dimineaţă, "altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc", referindu-se la spectacolul-conferinţă susţinut de Dan Puric, anunță news.ro.

"Teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina. La TNB, mâine (n.r. - duminică), de Ziua mondială a Teatrului, se joaca Dineu cu proşti şi Micul Infern. Comedioare la toată lumea. Şi dimineaţă, altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc (n.r. - Spectacolul – conferinţă despre teatru şi viaţă, al lui Dan Puric)", a scris Mihai Călin sâmbătă seară, pe Facebook.

Mihai Călin şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de faptul că actuala conducere a TNB nu a iniţiat acţiunii de susţinere faţă de Ucraina, recent, el relatând că i s-a transmis explicit, înainte de a intra în scenă,interdicţia de a se manifesta în vreun fel în legătură cu războiul din Ucraina.

Citește și: Actorul Mihai Călin reclamă 'dictatura' directorului TNB: Mi s-a interzis să mă manifest în vreun fel în legătură cu războiul din Ucraina

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.